Malý francouzský hřích

Vrcholí vinařská sezóna.

Vrcholí vinařská sezóna.

Vzduch je provoněný zralými hrozny a doznívá k vám zpěv z vinobraní. To ani zatvrzelý zastánce zdravého životního stylu neodolá sklence vína. Náš mistr barmanského umění Tomáš Melzer vám odhalí jeden exkluzívní drink s vínem a kapkou francouzského šarmu.

A když jsme u toho francouzského šarmu, toho nabízejí vrchovatou měrou i automobily Peugeot. Víte, že Peugeot za atraktivní design svých vozů získal už devětkrát prestižní ocenění Red Dot Award? Nejčerstvější ocenění je z letošního roku a vybojoval ho nový Peugeot 3008. A stejnou cenou se chlubí i jeho předchůdce, Peugeot 3008 uvedený na trh v roce 2017. Inu, dobrá odrůda.

A také náš dnešní nápoj je plný francouzské rafinovanosti. Tu mu dodává kapka francouzského aperitivu Pampelle. Také je tu to víno, ale ne ledajaké. To nejlepší! Dejte tam pravé francouzské šampaňské. Tyto dva alkoholické hříchy vyrovnáte zdravými ingrediencemi – čerstvou pomerančovou a grepovou šťávou. Výsledný chuťový zážitek? Božský!!! Nechte si ho na oslavu nějaké speciální události, třeba vítězství v Night Runu.

BFF (Bitter French Fizz)

Ingredience:

20 ml Pampelle

30 ml čerstvá pomerančová šťáva

30 ml čerstvá grepová šťáva

50 ml Champagne

Postup:

Všechny ingredience smícháme ve vinné sklenici, přidáme led a ozdobíme grepem, nebo pomerančem.

Sdílet